معمولاً میزان درآمد در آمریکا، به دلیل وجود مشاغل متنوع، بالا است. البته میزان هزینههای زندگی برای دانشجویان بینالمللی نیز بسیار بالا خواهد بود. دانشجو با کمک مؤسسات کاریابی میتواند در بهترین و پردرآمدترین شغلهای دانشجویی مشغول به کار شود. در ادامه تمامی موارد مربوط به درآمد از جمله کمترین و بیشترین میزان درآمد، درآمد در رشتهها و شغلهای مختلف، مالیاتبردرآمد، شرایط انجام کار و … در امریکا بیان میشوند؛ پس با ما همراه باشید.
مالیات بر درآمد در آمریکا چقدر است؟
آمریکا یکی از کشورهایی است که معمولاً میزان بالایی از مالیات را بر روی درآمدهای فردی اعمال میکند. میزان مالیات بر درآمد در آمریکا بین 10 تا 37 درصد متغیر است. هر چه میزان حقوق فرد بیشتر باشد او باید درصد بیشتری از حقوق خود را بهعنوان مالیات پرداخت کند. این نرخ مالیات در همه ایالتهای آمریکا یکسان است و فرد باید مالیات را پرداخت کند.
خبر خوب اینجا است که دانشجویان در حین تحصیل در آمریکا مشمول مالیات نخواهند شد یا میزان این مالیات، در صورت درآمد دانشجو، بسیار کمتر خواهد بود. توصیه میشود که تمامی دانشجویان فایل مالیاتی خود را تشکیل دهند تا تمامی وقایع و سابقه مالیاتی دانشجو در آن ثبت شود. به این صورت دولت امریکا معمولاً برای دانشجویان بدون درآمد یا با درآمد بسیار کم مالیات در نظر نخواهد گرفت.
البته دولت آمریکا معافیتهای مالیاتی بیشتری را هم در نظر میگیرد. معمولاً این دولت به افراد متأهل و حتی مجرد و سرپرست خانوار تخفیفهای مالیاتی مختلفی ارائه میدهد. همچنین دولت این کشور برخی از هزینهها مانند هزینه تحصیل، درمان، مبالغ پرداختی به خیریه و سود برخی از وامها مانند وام مسکن را از درآمد اصلی شما کم خواهد کرد تا به آنها مالیات تعلق نگیرد.
شرایط کار دانشجویی و کسب درآمد در آمریکا کدام است؟
البته هر دانشجویی نمیتواند کار دانشجویی انجام دهد. بهطورکلی یک دانشجو برای اخذ تأییدیه کار باید دارای شرایط زیر باشد:
- داشتن ویزای تحصیلی امریکا
- داشتن وقت آزاد برای انجام کار دانشجویی
- محدودیت انجام کار 20 ساعت در هفته
لازم به ذکر است که دولت آمریکا، دانشجویان آمریکایی را در اولویت استخدام کار دانشجویی قرار خواهد داد. دانشجویان در طول هفته میتوانند کار پاره وقت انجام دهند و در روزهای تعطیل و پایانی هفته قادر خواهند بود بهصورت تمام وقت مشغول به کار شوند.
درآمد کار دانشجویی در آمریکا چقدر است؟
تمامی دانشجویان مقاطع لیسانس و تحصیلات تکمیلی میتوانند در حین تحصیل به کار دانشجویی نیز بپردازند تا بتوانند از این طریق بخشی از هزینههای زندگی خود را تأمین کنند. خبر خوب برای دانشجویان بینالمللی که قصد تحصیل در آمریکا را دارند این است که میزان حقوق پرداختی به دانشجویان بیشتر از سایر کشورها است.
بهطورکلی میزان درآمد به عوامل مختلف زیر بستگی خواهد داشت:
- نوع شغل
- سابقه فعالیت
- رشته تحصیلی
- موقعیت جغرافیایی محل کار
- سن دانشجو
معمولاً دانشجویان رشتههای زیر درآمد بالایی خواهند داشت:
- رشتههای پزشکی
- مالی و حسابداری
- مهندسی نفت
- بیوشیمی و زیستشناسی
- مهندسی کامپیوتر
- ریاضی
- هستهای
پردرآمدترین شغل دانشجویی در آمریکا چیست؟
امریکا کشوری توسعهیافته است؛ به همین دلیل مشاغل بسیار زیادی در زمینههای مختلف برای دانشجویان دارد. دراینبین برخی از شغلها دارای درآمد بیشتری هستند. در ادامه به معرفی بهترین شغلهای دانشجویی در آمریکا خواهیم پرداخت.
معلم خصوصی
شما در هر رشتهای که مشغول هستید میتوانید معلم خصوصی شوید. معلم خصوصی یا مربی یکی از شغلهای محبوب نزد دانشجویان بینالمللی در امریکا است. یک دانشجو در هر ساعت قادر است بهصورت میانگین حدود 21.31 دلار درآمد کسب کند.
دستیار فروش
دستیار فروش شغلی است که نیازی به داشتن تخصص خاصی ندارد و هر دانشجو که در هر رشتهای تحصیل میکند میتواند در این شغل نیز مشغول به کار شود. یک دانشجوی مشغول در این شغل در هر ساعت به طور میانگین حدود 20 دلار درآمد خواهد داشت.
دستیار پذیرایی
دستیار پذیرایی و گارسون نیز از دیگر شغلهای بیدردسر و پر درآمد در کشور آمریکا هستند. یک دانشجو قادر است در هر ساعت حدود 6.81 دلار از این شغل در آمد کسب نماید.
سایر شغلهای دانشجویی پردرآمد در امریکا
علاوه بر سه مورد بالا سایر شغلهای پردرآمد در آمریکا که برای دانشجویان بینالمللی مناسب هستند عبارتاند از:
- معاون بخش
- دستیار امور پژوهشی
- مسئول پذیرش
- دستیار کتابخانه
- دستیار امور آموزشی
- باریستا
- سفیر دانشگاه
- مهندسین وب
- طراحان گرافیک
انواع کار دانشجویی در آمریکا چیست؟
بهطورکلی دانشجویان بینالمللی قادر خواهند بود به دو صورت زیر در آمریکا مشغول به انجام کار دانشجویی شوند:
- کار دانشجویی خارج از دانشگاه
- کار دانشجویی درون دانشگاه
دانشجویانی که یک سال از مدتزمان تحصیل آنها بگذرد و دارای مشکلات مال باشند میتوانند با ارائه درخواست به DOS تأییدیه کار خود را دریافت کنند. البته سایر دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاههای آمریکا معمولاً تا 6 ماه پس از پذیرفته شدن اجازه انجام کار همزمان ندارند و بعد از 6 ماه میتوانند درخواست کار، درون محوطه دانشگاه را ارائه کنند.
دانشجویانی که دارای ویزای F-1 هستند و در یکی از دانشگاههای این کشور پذیرفته شدهاند میتوانند تا 30 روز قبل از شروع کلاسهای خود و در صورت نیاز برای اخذ کار دانشجویی به DOS درخواست دهند و تأییدیه کار خود را دریافت کنند.
نحوه کاریابی دانشجویان در آمریکا چگونه است؟
حال که با میزان درآمد در آمریکا برای دانشجویان آشنا شدید شاید مهمترین سؤال این باشد که نحوه کاریابی دانشجویان در آمریکا چگونه است؟
بهطورکلی کاریابی در آمریکا برای دانشجویان بینالمللی به دلیل نداشتن تسلط به زبان، تفاوت فرهنگی، سختگیر بودن کارفرمایان نسبت به استخدام افراد بینالمللی و سایر مشکلات کمی سخت خواهد بود.
دانشجو میتواند از طریق برخی از وبسایتها و مؤسسات با کارفرماهای مختلف در ارتباط باشد. دانشجو باید تمامی نقاط قوت و ضعف به همراه رزومه را به مؤسسات و کارفرماها ارائه دهد. پس از معرفی معمولاً یک مصاحبه برگزار میشود و در صورت تأیید کارفرما مشغول به کار خواهید شد.
برخی از مؤسسات کاریابی معروف در کشور آمریکا عبارتاند از:
- مؤسسه workbridge
- مؤسسه اسپرینگ
- مؤسسه نشنال ایونت
- مؤسسه بالابوستا
درآمد در آمریکا معمولاً بالا است؛ اما هزینههای زندگی دانشجویی نیز بالا خواهد بود. درآمد کار دانشجویی در این کشور متغیر است؛ اما در بهترین حالت میتواند در هر ساعت 17.34 دلار باشد. ضمن این که حداقل دستمزد نیز کمتر از 7 دلار نخواهد بود.
مالیات بر درآمد ممکن است برای دانشجویان بدون درآمد و یا با درآمد بسیار کم در نظر گرفته نشود. برخی از کارهای دانشجویی مانند معلم خصوصی، دستایر امور مختلف، کار در کتابخانه، مسئول پذیرش، باریستا، سفیر دانشگاه و … جز پردرآمدترین شغلهای دانشجویی هستند. دانشجو با کمک مؤسسات کاریابی امکان اشتغال در این کارها را خواهد داشت. شما میتوانید برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا از مشاوران اپلایرز کمک بگیرید.