پذیرش تحصیلی و اپلای آمریکا

اینکه چگونه می‌توان پذیرش تحصیلی امریکا و اپلای امریکا را کسب کرد، سوال اکثر افرادی است که به دنبال مهاجرت تحصیلی در آمریکا هستند. در این مقاله صفر تا صد پذیرش تحصیلی امریکا و اپلای امریکا را بیان می‌کنیم. پس تا انتها همراه ما باشید.

مراحل پذیرش تحصیلی آمریکا

مراحل پذیرش تحصیلی آمریکا به ترتیب عبارتند از:

  1. انتخاب دانشگاه متناسب با شرایط شما از نظر فاند تحصیلی، مدارک، نمرات و هزینه‌ها
  2. آگاهی از ددلاین دانشگاه مقصد
  3. آماده کردن مدارک مورد نیاز همچون مدرک زبان، مدرک تحصیلی، مدارک آزمون های مورد نیاز و مدارک هویتی و شناسایی ترجمه شده
  4. پر کردن فرم پذیرش تحصیلی
  5. بارگذاری کردن مدارک و فرم های مورد نیاز
  6. پرداخت هزینه بررسی مدارک توسط دانشگاه مقصد در اپلیکیشن فی

پس از اخذ پذیرش تحصیلی امریکا از دانشگاه مربوطه باید نامه پذیرش را به سفارت آمریکا در یکی از کشورهای همسایه ارسال کرد تا ویزای تحصیلی برای مدت معینی صادر شود. البته نحوه پذیرش تحصیلی امریکا تنها به اینجا ختم نمی‌شود. پس از پذیرش باید نسبت به اخذ محل اقامت خود اقدام و مدارک آن را ارائه کنید. پس از مشخص‌شدن اقامت باید ثبت‌نام رسمی در دانشگاه انجام شود.

لازم به ذکر است در زمان ثبت‌نام دانشگاه باید بیمه دانشجویی را نیز ثبت کنید. حال پذیرش و اپلای دانشگاه موردنظر به‌صورت کامل انجام شده است و شما می‌توانید در زمان مقرر به امریکا سفر کنید و تحصیلات خود را به اتمام برسانید.

شرایط پذیرش تحصیلی آمریکا

دانشجویان ایرانی برای مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی پس از آن (کارشناسی‌ارشد، دکتری و بالاتر) می‌توانند درخواست اپلای امریکا بدهند. برخی دیگر از مقاطع تحصیلی برای اپلای آمریکا همانند کالج‌ها مناسب دانش‌آموزان است.

  • دانشجویان برای اپلای و پذیرش تحصیلی امریکا در مقطع کارشناسی باید دیپلم خود را با نمره و معدل خوب اخذ کرده باشند. در صورت عدم اخذ دیپلم اجازه ورود به دانشگاه‌های امریکا را نخواهید داشت؛ اما می‌توانید برای برخی از کالج‌ها درخواست پذیرش دهید.
  • نمره تافل، بسته به شرایط دانشگاه مقصد، باید بین 70 تا 110 و نمره آیلتس اخذ شده باید حداقل 6.5 باشد. ضمن اینکه باید آزمون‌های ACT و SAT را با موفقیت پشت سر بگذارید.
  • برای اپلای ابرود آمریکا در مقطع کارشناسی‌ارشد لازم است تا معدل بالا و متناسب با دانشگاه را اخذ کنید. معمولاً معدل مورد پذیرش هر دانشگاه در سایت اختصاصی آن‌ها درج می‌شود.
  • داشتن حداقل 2 توصیه‌نامه از اساتید با رتبه علمی بالا مورد نیاز خواهد بود. در توصیه‌نامه باید به توانایی‌های علمی شما اشاره شود.
  • گذراندن آزمون‌های GRE و GMAT با نمره مد نظر دانشگاه مربوطه از دیگر شرایط اخذ پذیرش تحصیلی امریکا در مقطع ارشد (Master) است. البته برای پذیرش تحصیلی امریکا در برخی از دانشگاه‌های این کشور نیازی به گذراندن این آزمون‌ها نخواهد بود؛ بنابراین باید با مراجعه به سایت دانشگاه مقصد از شرایط آن‌ها آگاهی پیدا کنید.
  • دانشگاه‌های امریکا برای مقاطع دکتری بورسیه‌های خوبی در نظر گرفته‌اند؛ اما آن‌ها به‌راحتی اجازه اپلای را نخواهند داد. برای بهره‌مندی از اپلای و پذیرش تحصیلی امریکا باید دارای مدرک زبان آیلتس یا تافل با نمره‌های بالا باشید. علاوه بر این باید نمره قابل‌قبول از برخی آزمون‌ها همچون GMAT و GRE را کسب کنید.
  • یکی دیگر از شرایط دانشگاه‌های امریکا برای پذیرش دانشجو در مقطع دکتری، شرکت در مصاحبه آنلاین است. مدت زمان اپلای آمریکا برای مقطع دکتری حدود 4 تا 6 سال خواهد بود. برای گرفتن مدرک دکتری 4 سال به‌منظور تحصیل و 2 سال برای نوشتن پایان‌نامه در نظر گرفته شده است.

در این مقاله صفر تا صد پذیرش تحصیلی آمریکا و اپلای آمریکا بررسی شد. فراموش نکنید که برای گرفتن پذیرش تحصیلی امریکا در سریع‌ترین زمان، بهتر است از مشاوران خبره اپلایرز در این زمینه کمک بگیرید تا بتوانید به بهترین نتیجه برای اپلای امریکا دست پیدا کنید.

پلن مشاوره مناسب خود را پیداکنید
ما در کنارتان هستیم

درخواست مشاوره